Coldplace

Geschreven door Marjanne in General |

Nee, niet ColdPLAY, maar ColdPLACE! Gisteravond zag ik samen met zusje A. de band in Bibelot en naar vele recensies zijn zij DE ColdPLAY coverband. Ze proberen er alles aan te doen om concertbezoekers een zo goed mogelijke imitatie van een ColdPLAY concert te geven.

Dat KAN gevaarlijk zijn. Iedereen weet namelijk hoe het zit met covers; denk maar aan All Saints die ooit Under The Bridge van The Red Hot Chili Peppers coverde. Een draak van een nummer, terwijl het origineel zo ontzettend mooi is. ColdPLACE kon dus ook verschrikkelijk tegenvallen.

ColdPLACE was echter een grote verrassing. Niet alleen lijkt de stem van zanger Shane enorm op die van Chris Martin, ook qua uiterlijk lijken de mannen best op de band die ze nadoen. Shane imiteerde zelfs de licht autistische neigingen die Chris M. kan hebben. Ook de energie die ColdPLAY heeft kon met name de frontman goed overbrengen. Zusje en ik hadden dan ook een prima avond in Bibelot.

Als primeur; een eigen filmpje! Geluid is niet zo denderend en je kunt af en toe zusje horen meezingen, maar dat mag de pret niet drukken!


Reacties

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet getoond)

Website

Verstuur je reactie!

Templatesbrowser.com

Bad Behavior has blocked 15 access attempts in the last 7 days.

Images is enhanced with WordPress Lightbox JS by Zeo