Regels

Een weblog is een herhaaldelijk bijgewerkte webpagina waarop, in omgekeerd chronologische volgorde, op persoonlijke titel, berichten met een datering worden geplaatst.

Sikkema, 2003.

Welkom op mijn weblog! Het is een verzameling van stukjes. Ze kunnen gaan over mij, over hoe ik me voel, wat ik doe en wat me opvalt in de wereld om me heen. Soms komen ze dicht bij me. Andere keren vang ik wat ik voel in een liedje. Soms is het de werkelijkheid, maar niet altijd. Door mijn log leer je me een beetje kennen.

Let op: dit weblog is een weergave van wat IK denk of vind. Het is niet de waarheid, alleen de mijne. Als jij een andere mening hebt, dan kun je die kwijt door te reageren. Ook kan je me een e-mail sturen. Dat vind ik leuk en gezellig. Wel wil ik dat je het hier leuk houdt. Dat wil niet zeggen dat je alleen maar positief hoeft te reageren, integendeel. Ik ben wél een voorstander van respect voor elkaar. Zint je dat niet, dan ga je maar ergens anders een weblog bevuilen. Dank je!

Af en toe kun je hier genieten van een muziekje. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen. Plaatjes en of muziekjes kunnen om databasetechnische redenen echter soms verwijderd zijn. Helaas dan. Als je naar een stukje verwijst, zet er dan even een bronvermelding bij. Voor plaatjes geldt: graag opslaan en op je eigen server zetten.

Hoe dan ook: je bent welkom in mijn wereld. Enjoy!

Templatesbrowser.com

Bad Behavior has blocked 15 access attempts in the last 7 days.

Images is enhanced with WordPress Lightbox JS by Zeo